Att överföra datafiler från en datorsystem till en annan över internet är bäst att utföras genom särskilda applikationer. Dessa är vanligtvis cloud lagring. Vilken vanligtvis programvara to select för File Sharing.

Det enklaste sättet att överföra filer i ett dator till en annan är med hjälp av särskilda kurser. Fildelning application is vanligtvis sv.dataroom-providers.org impair lagring där du laddar upp the filer då tillåt andra användare att ladda ner dem. Nedan är några av de mest välkända programmen (vissa kan laddas ner och många arbetar online) för File Sharing.

Introduktion

Som ett resultat av smartphones och bärbara datorer, vi har blivit mer mobil: vi har blifvit av med kablar, tjocka mappar med docs och box with photographs. Det är bra när allt som krävs är lagrat i en säker plats och samtidigt till hands ~ och detta är säkert inte en önskemål, utan en verklighet.

Det finns kostnadsfritt moln tjänster online där du kan ladda ner de nödvändiga filerna för att frigöra hårddisk utrymme. Så att du kommer att ha tillgång till dem av alla enhet, kunna dela dokument med två klick, och talk with kollegor på en bekväm -plattform.

pCloud

pCloud är en säker försämrad tjänst där man kan lagra och dela filer. Insidan av gratis variation har du 10 GB av reminiscence tillgängligt, och i betalda versioner upp till 2 TB. Dessutom , finns det avgifter för turister – ca. 4 användare, och för företag – med en ökning av lagringsutrymme.

HUGE

MEGA är oftast en pålitlig produkt för att lagra information och ett kommunikationsmedel i molnet. Med säker end-to-end-kryptering du kan dela datafiler, arbeta tillsammans och ringa digitala i chattar.

Dropbox

Dropbox är en fantastisk arbetsyta och moln lagring där du kan butik dokument och dela tillgång med kollegor och partners. Här är det användbart att} dela länkar med giltighet eller i parallel att fokusera på de allmänna dokumenten, skydda dem, och underhålla dem designade för en obestämd period.

Google Drive

Google Drive är en impair lagrings service plan på Googles plattform. Det är verkligen lämpligt för personligt bruk och affärsorganisation: det ger dig användare med länkar, samarbete , redigering och data showing.

OneDrive

OneDrive är Microsofts moln lagring för hem och företag. Keep filer och foton i molnet så är de allmänt nära till hands. OneDrive ger gränslös fjärrkontroll get med an extra nivå av skydd för papper eller fullständiga mappar.

iCloud

iCloud är Apples cloud lagring som erbjuder dig användning av dina information filer, fotografier och papper från någon sorts enhet som helst. Molnet låter dig använda bundled applikationer, retail outlet och retriever lösenord utan alla produkt.

Låda

Pack – en tjänst där du kan detaljhandel dokument, bilder, videor, etc . Applikationen är på alla produkter, data är normalt lagrad fast genom tvåstegsautentisering och kryptering för-anslutningen.

VDR

Virtuella info-rummet är ett online lagring och samarbete programvara tillgängligt på any kind of enhet. Med vdr det är enkelt att dela filer, visa, redigera dem när som helst och nedladdning hundratals poster på en gång.

Realisering

Fildelning Program kan användas via vilken maskin som helst} , så de nödvändiga filerna är bekväma att “få” eller send out – det viktigaste är att ha tillgång till internet.

File lagring expertis är bekvämt för personligt bruk make use of och organisation. Du kan publicera ett arkiv av familjegrupp foton, personliga dokument, och i många fall shopping prospektlistor. Och de kommer att stödja entreprenörer spara på dyra webbservrar, optimera jobbet ett fjärr team och har absolut pris e-postlistor till klienter.